Ons blog

Ons blog

Opening Readshop v. Woudenberg

AlgemeenPosted by G.v.Woudenberg 19 Jan, 2013 11:03:55

OPENING READSHOP VAN WOUDENBERG

Na ruim een half jaar praten,vergaderen, cijfers bekijken, rekenen en nog veel meer, was het dan zover. Op 09 juni 2011 opende de The Readshop van Woudenberg haar deuren.

En het werd een onvergetelijk feest. Er waren vele genodigden gekomen om ons geluk te wensen met “onze” zaak. Er waren iets van 35 boeketten met bloemen en men was ook de drank niet vergeten (hoe komt men er zo bij?). Wij willen iedereen die mee heeft geholpen, op wat voor wijze dan ook, heel erg bedanken. Ook baas Kees, die vorig jaar, op 24 juli (1 dag voor Lia haar verjaardag) vroeg of zij de winkel wilde overnemen. Zoals boven omschreven hebben we er lang over nagedacht, met het huidige resultaat. Want zo links en rechts zijn er wel wat hobbels te overwinnen. En ook nu nog en zeker ook in de toekomst. Je moet dan op zoek naar iemand die boek kan houden en nog veel meer van geld weet. Ook die hebben wij gevonden in de persoon van Jaap Profijt. Ook Jaap zijn inzet was hoog, maar daar stuurde hij wel een rekening voor, en die hebben wij met plezier betaald. Want Jaap zegt, wat je aan mij betaald, moet ik weer voor je terug verdienen, en daar begint het al aardig op te lijken. Wat ook erg leuk was, dat was de computercrash. Op het hoogtepunt van de besprekingen en zakelijk mailverkeer stopte hij er mee. Het stonk wel erg op de computerkamer, voor we naar bed gingen, en toen bleek dat onze computer was overleden. Dus toen maar op de laptop gaan mailen, en een nieuwe aangeschaft. Dat is nog niet zo’n punt , maar voor alles draait zoals het moet, dat bezorgt je dan weer hoofdbrekens. Ook werd in de tussentijd het email adresboek gehackt, ik was nog bezig de boel te beveiligen, zo vlug kon ik dus niet zijn. Een heleboel mensen hebben rare mailtjes gehad, die door mij zouden zijn ondertekend.

Nogmaals ieder bedankt die ons heeft geholpen, en niet te vergeten onze Willeke, die voor de hapjes heeft gezorgd. verder kun je hier de foto’s zien van de opening.